1.5.09

Michal Indi Dokoupil má formu


Tisková zpráva Indi Racing teamu:

Dobrý den, o víkendu proběhl první závod MMČR na maďarském Hungaroringu, kam se Indi tréninkově vydal s vypůjčenou Suzuki GSXR-1000, protože motocykl Yamaha R6R je právě na ladění motoru a bude se šetřit až do závodu v Hořicích a hlavně na TT isle of Man.

Motocykl technicky spadal do nejvyšší třídy, tedy Superbike, kde Indi ještě nikdy nejel. I proto se do kvalifikací i závodů vydal bez ambicí na umístění, ale doufal alespoň ve třetí místo v rámci MMČR. Díky pádu favorita závodu hned v uvodním kole a výbornému odstartování Indiho i stabilních časů, se zadařilo první vítězství ve třídě Superbike, ze keterého měl Indi i na podiu upřímnou radost a odnesl si tak v rámci MMČR 25 bodů v této kategporii.
Krátké info se objevilo i na TV Nova v odpoledních zprávách. Nedávno Indi poskytl krátký rozhovor pro TV Nova k tématu Tourist Trophy na Isle Of Man, který byl i se záběry z kyjovského okruhu, kde loni Indi vyhrál, odvysílán o víkendu před MOTO GP. Kousek z pořadu najdete pod odkazem níže na youtube.com http://www.youtube.com/watch?v=29JNDfWdJ_4

Indi byl přizván do týmu na vytrvalostní závod Czech Endurance Cup, kterého se zúčastní 30.4.2009 také na motocyklu Suzuki GSXR1000. V termínu 1-3.5.2009 se Indi zúčastní závodů slovenského mistrovství (Race For Fun) v Trenčíně na letišti, kde ve spolupráci s Motoklubem Kyjov bude instruktorem ve volných jízdách pro veřejnost. Fanoušci tak mají možnost si s Indim popovídat ještě před odjezdem na Man, pokud se nedostanou do Hořic na 300ZGH.

Děkuji za pozornost a s pozdravem Veronika Hankocyová IndiRacing team
Přiložené foto je by Petr Štola-staženo ze serveru Motoczech.cz





Žádné komentáře: