20.2.08

O tomto webu II.

Rád bych opět zopakoval to co jsem uvedl v úvodním článku. Tento blog nemá ambici konkurovat oficiálnímu webu organizátorů hořických závodů.

Na tomto blogu publikuji v první řadě fotky ze svého archivu, dále z archívů svých kamarádů, a dále odkazy na videa, fotky a jiné materiály týkající se "zatáček", na které jsem narazil na internetu.

Jelikož jsem kromě kladných ohlasů dostal taky ohlas, že "závody jsou jedny a proto mají být taky jenom jedny stránky", zajímá mě, co si o tomto myslíte. Tento názor respektuji, takže bych rád věděl co si o tom myslíte vy.

Vlevo jsem přidal anketu, kde můžete hlasovat a ovlivnit tak budoucnost tohoto blogu.

Pokud se Vám zdá, že tento web škodí, napište mi to do komentářů. Samozřejmě kladné ohlasy jsou vítány také :-)

Na daný názor bych chtěl reagovat tím, že Formule 1 je taky jen jedna, ale webů o ní je mnoho. Stejně tak třeba TT. Berte to jen jako přirovnání, ale... :-)

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Průběžně sleduji stránky AMK Hořice. Rozpoutává se debata jestli tyto stránky mají být nebo ne. O jejich kvalitě těžko něco říci, jelikož fungují krátce, ještě se uvidí. Myslím však, že každý si může psát o čem chce. Kdybych si chtěl založit vlastní stránky a mít tam něco o 300 ZGH tak proč ne. Nikdo mi to nemůže zakazovat. Ať si je webů o 300 ZGH třeba sto. Svedčí to o popularitě závodů. Nevím proč by to mělo být špatné.

Ondřej řekl(a)...

Ahoj, takže špatnýho nic, jen jsi neměl svou stránku propagovat na jiných serverech bez požádání. To se hold nedělá, dávat svůj odkaz kamkoliv bez předešlé domluvy. Jinak Ti do stránek nikdo mluvit nemůže, ale tohle je nadzvedlo. Pokud jde o můj názor, máš tu v tom dost chaos a působíš anonymně, což Ti moc nepřidá. Chtělo by to nějaký přehled, kde klikneš na kolonku a máš fotky, video, zprávy a tak. Takhle to bude nepřehledný. Souhlasím s Tebou, že čím více stránek (kvalitních)tím líp). No, hodně štěstí.
Ondřej Špaček

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, diky obema za prvni reakce.

Ondreji:

Mas pravdu, odkaz na forech AMK pusobil trochu zmatene, takze jsem ten prispevek odstranil. Odstranit to slo jedine tak, ze se smazalo cele vlakno ktere jsem zalozil. Tim padem i tvoje reakce, takze si to neber osobne.

Co se tyce prehlednosti stranek - priznam se ze tyhle stranky jsem "neprogramoval", je to zalozene na blogovacim systemu blogger.com, proto tento model. Je to proste blog.

Vyhodou ale jsou podle me prave štítky - viz labels - viz vlevo. U kazde fotky ci prispevku, ktery sem bude pridany, se oznaci stitkama do jake kategorie spada. Takze to nemas delene jen podle fotky,videa ,clanky ale muzes to mit delene podle roku (2007,2006,20005,...), druhu (fotka, video) nebo i jezdce, mista na trati apod. To mi prijde prave jako vyhoda. Jde o zvyk.

Dale - nehodlam sem prispivat jenom sam - rad bych sehnal par duveryhodnych zajemcu, kterym pridelim ucet, takze budou moci publikovat sami.

Z toho duvodu jsem taky vicemene publikoval pod obecnym nazvem, ne pod jmenem. Ale jelikoz jsi se podepsal ty, cehoz si vazim, tak moje jmeno je Milan Boruvka, viz zde boruvka.net/.../motorsport

Driv jsem daval sve fotky na svuj web, kde spis vybocovaly z rady, takze jsem se rozhodl zalozit neco zvlast. Zalozil jsem tedy tento web.

Mejte se a diky za reakce!